Szállás választék a Sonnentherme körül - Zsira és Lutzmannsburg

Zsira és Lutzmannsburg különböző szállás lehetőségeket kínál az idelátogató üdülővendégeknek. Honlapunkon kategóriákba csoportosítva lehet áttekintést kapni a különböző szálláslehetőségekről. Külön oldalon válogathatunk Zsira település szállásajánlatai közül, illetve külön oldalakon találjuk Lutzmannsburg szállodáit, valamint az osztrák panziókat, apartmanokat. A sorrendet mindegyik esetben a fürdőkomplexumtól számított távolság alapján határoztuk meg.

Zsirai szállás egyelőre csak apartman és kiadó szoba kategóriákban van. Jelenleg öt szálláshely található a településen. Ezekből kettő Zsira határ felőli végén található, a wellness és élményfürdőkomplexumtól mindössze 500 méter távolságra. Ennél közelebb - mint szállás, - csak a Sonnentherme körüli szállodák találhatók a fürdőhöz! 

Lutzmannsburg -ban  több (6 db) 4 és 3 csillagos Hotel szerepel a választékban. Ezek mindegyike a Sonnentherme fürdő közvetlen közelében van (150 méteren belül), félkör alakban övezik a fürdőkomplexumot.

Lutzmannsburg a Panzió és Gasthof kategóriákban is kínál szállást. Ezek a szállások a Sonnentherme -től már kissé távolabb helyezkednek el, az osztrák település lakóövezetében. A fürdőterület ugyanis nem Lutzmannsburg település lakóövezetén belül található, hanem annak szélétől kb. 600 méterre, közvetlenül az osztrák-magyar határon. 

Lutzmannsburg is kínál apartmanokat valamint kiadó szoba és  vendégszoba is nagy számban áll rendelkezésre az idegenforgalmat jól kiaknázó osztrák településen.

A lutzmannsburgi kemping a falu központjától kb. 300 méterre található, és saját szabadidőparkkal teszi tartalmasabbá az ott töltött napokat.